Lykke

Dagen i går var en sånn dag da solen var det eneste som kunne sees på himmelen. En sånn dag. Så mye latter, humor og hjertevarmende samtaler. Klokken ti om morgenen befant vi oss i bilen til Bartouli og kjørte avgårde til Dødehavet. Casey styrte musikken, mens firerkløveren bak sang for full hals på gamle klassikere som Jailhouse Rock, av Elvis Presley.

Processed with VSCO with fn16 preset

Vi er så heldige som har fått gode venner på den lille tiden vi har vært her, blant annet Bartouli og Casey. Casey er en karismatisk amerikaner som har levd et veldig interessant og utradisjonelt liv han deler ærlig om, og han har spesielt blitt en god venn for Peder. Bartouli er en useriøs, men omsorgsfull type som alltid har noe tull på lager, og får oss alltid til å le. De guttene har blitt litt som storebrødre for oss jentene, fordi de alltid passer på oss og er så omsorgsfulle.

Vi ankom Dødehavet og spenningen var på topp, tenk å bade i Dødehavet! Det må vel alle ha drømt om? Vi hoppa i badeklærne, så sømmelig som vi klarte det, og tråkka veien vår ut i det salteste stedet man kan tenke på seg. Temperaturen var overraskende nok perfekt selv om vi er i vintersesongen. Ekstra avslappende var det også, siden det nærmest er umulig å ikke flyte. Det ble mye badesprell, lek og moro, og vi kan vel si at vi følte oss litt som barn. Noen av oss testet lesemulighetene for å sjekke om mytene stemmer. Konklusjonen? Mytene stemmer! Og dermed ble det høytlesning fra Bibelen i vannet. I tillegg så prøvde vi å smøre hele kroppen inn med leire fra Dødehavet, som i følge våre kilder (Casey), kan reversere aldringsprosessen.

Processed with VSCO with ke1 preset

Processed with VSCO with ke1 preset

Processed with VSCO with ke1 presetProcessed with VSCO with ke1 presetHøytlesning fra Bibelen

Processed with VSCO with ke1 preset

Processed with VSCO with ke1 preset

Processed with VSCO with ke1 preset

Etter Dødehavet gikk road tripen videre opp til Mount Nebo, stedet hvor Gud viste Moses det lovede land. Det lovede land fikk vi dessverre ikke sett på grunn av tåke, men noen av oss fikk gåsehud allikevel. Turen ned igjen var fylt med idyll. Harmonien mellom avslappende musikk, og kveldssolen som farget det rødlige ørkenlandskapet ble en perfekt avslutning på fridagen.

Processed with VSCO with kp2 presetCasey og Peder speider utover Det Lovede Land.

Processed with VSCO with fr4 preset


Dagens tabbe: Ragnhild gikk rundt hele dagen og tok bilder med kameraet sitt, men det viste seg på vei hjem at hun glemte å sette i minnekortet. Dermed hadde vi bare mobilbilder fra vår kjære venn Bartouli til å legge ut her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s