Hvem er vi?

Processed with VSCO with 1 preset

Salaam aleikum. Nå er det bare få dager til vi sitter på flyet på vei ned til Amman, hovedstaden i Jordan. Det er mange følelser i sving, men teamet gleder seg. Nytt land, klima, mennesker og en helt annerledes kultur. Der skal vi jobbe som frivillige gjennom Bibelselskapet. Selv om det fortsatt er usikkerhet rundt hva vi skal bidra med, er vi veldig motiverte for å bli kjent med barn og unge, og lære av dem.

Processed with VSCO with 1 preset

Ingunn Hauge. Sjef. Jente fra sotra som alltid setter et smil på folks munn. Hun er utvilsomt et sprudlende vesen, samtidig som hun er teamets dovendyr. Har du en dårlig dag er dette jenta du kommer til, selv om du mest sannsynlig finner henne i bare undertøy. Ingunn er en jovial type krydret med mye intelligens, gode refleksjoner og mange kloke innspill. Til tross for at hun er litt konfliktsky passer hun bra som teamets leder, fordi hun ønsker det beste for alle.

Processed with VSCO with 1 preset

Elena Teigen er gruppens internasjonale innslag. Hun snakker både bulgarsk, russisk, engelsk og norsk. Denne jenta er initiativrik og er alltid med på noe gøy. Du ser henne sjelden sitte i ro, og kan fint ha en samtale med alle elevene på skolen i løpet av en skoledag. I tillegg er hun svært omsorgsfull og passer på at alle har det bra. Er det noe Elena vil eller mener, nøler hun ikke et sekund med å si ifra! Ellers er hun rapportansvarlig i teamet, noe som passer bra siden hun er god på å få ting gjort.

Processed with VSCO with 1 preset

Peder Skjeldal  er en gullklump av en gutt fra Holmestrand. Med sin bakgrunn i militæret er han teamets mest disiplinerte, og den vi jentene kan stole på hvis noen prøver på noe tull. Peder har en ståpåvilje som få kan måle seg med, han elsker utfordringer og er alltid snar med å bidra der det trengs. Heldigvis er Peder tålmodig, noe som kan komme godt med når vi jenter kan være litt treige. Han har kontroll på så mangt, inkludert økonomi. Peder er altså teamets økonomiansvarlig, som er gunstig i og med det er mye shoppinghormoner i teamet. Ellers gleder vi oss til å høre mer av Peder sine dusjkonserter!

Processed with VSCO with b1 preset

Ragnhild Nilsen aka Rags er ei blid og smilende jente fra Sotra. Hun bidrar med sin entusiasme og omsorg for andre. Ragnhild er spesielt glad i Guds skaperverk, og tar seg gjerne en tur i naturen. Hun liker å fange gode og morsomme øyeblikk på kamera. Derfor er hun perfekt som blogg- og PR ansvarlig i teamet, til tross for at hun noen ganger bruker kompliserte ord hun egentlig ikke vet betydningen på. Vi er utrolig heldige som har en så omtenksom jente med oss, for hun ser hver enkelt og bryr seg om de hun har rundt seg.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s